Instellingen e-mailaccount

Een e-mailaccount verwijderen van uw apparaat

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op E-mail.
    3. Druk op Icn sony key menu en tik op Instellingen.
    4. Selecteer de account die u wilt verwijderen.
    5. Tik op Account verwijderen > OK.

De controlefrequentie voor het postvak IN wijzigen

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Vind en tik op E-mail.
    3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Instellingen.
    4. Selecteer het account waarvoor u de controlefrequentie voor het postvak IN wilt wijzigen.
    5. Tik op Controlefrequentie > Controlefrequentie en selecteer een optie.

Automatische antwoorden instellen in een Exchange Active Sync-account

1. Tik op uw Startscherm op Icn sony home apptray normal; ga naar en tik op E-mail.
    2. Druk op Icn sony key menu en tik op Instellingen.
    3. Selecteer de EAS (Exchange Active Sync) account waarvoor u een automatisch antwoord wilt instellen.
    4. Tik op Afwezig.
    5. Sleep de schuifregelaar naast Afwezig naar rechts om de functie in te schakelen.
    6. Schakel indien nodig het Tijdbereik instellen-selectievakje in en stel het tijdsbereik voor het automatische antwoord in.
    7. Voer de tekst van uw automatische antwoord in het tekstveld in.
    8. Tik op OK om uw keuze te bevestigen.