Waarom heb ik een Google™-account nodig?

Uw Xperia™-apparaat van Sony gebruikt het Android™-platform dat is ontwikkeld door Google™. Een groot aantal verschillende Google™-applicaties en -services is bij aankoop beschikbaar op uw apparaat, bijvoorbeeld Gmail™, Google Maps™, YouTube™ en Play Store™ die toegang biedt tot de online winkel Google Play™ waar u Android™-applicaties kunt downloaden. Om het beste uit deze services te halen, hebt u een Google™-account nodig. U hebt bijvoorbeeld een Google™-account nodig als u het volgende wilt:
  • Applicaties downloaden en installeren van Google Play™.
  • E-mail, contacten en de agenda synchroniseren.
  • Chatten met vrienden met de applicatie Hangouts™.
  • Uw browsergeschiedenis en bladwijzers synchroniseren.

Lees het artikel voor meer informatie over Android™ en Google™.

Een Google™-account instellen op uw apparaat

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Instellingen > Accounts > Account toevoegen > Google.
  3. Voer de stappen in de registratiewizard uit om een Google™-account te maken of meld u aan als u al een account hebt.

Tip

U kunt zich ook aanmelden bij een Google™-account of er een maken vanuit de installatiewizard als u het apparaat voor het eerst opstart. Of u kunt naar internet gaan en een account maken op www.google.com/accounts.