TalkBack

TalkBack is een schermleesdienst voor slechtzienden. TalkBack beschrijft met spraak gebeurtenissen en handelingen die op het Android-apparaat worden uitgevoerd. TalkBack beschrijft de gebruikersinterface en leest softwarefouten, meldingen en berichten voor.

TalkBack inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Instellingen > Toegankelijkheid > TalkBack.
  3. Tik op de aan-uitschakelaar en tik vervolgens op OK.

Note

Tik op Instellingen om spraak-, feedback- en touchvoorkeuren van TalkBack aan te passen.

Tip

TalkBack opent onmiddellijk een zelfstudie nadat u deze functie hebt ingeschakeld. Sluit de zelfstudie door tweemaal op de knop Afsluiten te tikken.

TalkBack uitschakelen

1. Dubbeltik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en dubbeltik Instellingen > Toegankelijkheid > TalkBack.
  3. Dubbeltik op de aan-uitschakelaar en dubbeltik vervolgens op OK.