Online-albums weergeven

In Album kunt u de foto's en video's bekijken die u en uw vrienden naar een online service hebt geüpload zoals Picasa™ en Facebook™. Geef opmerkingen van uw vrienden weer en voeg ook uw eigen opmerkingen toe.

Overzicht van online services

Scr sony album online overview wvga withmenu
    1 Actieve online-service.
    2 Naam van een online-album.
    3 Aantal items in het online-album.
    4 Vernieuwen.
    5 Menuopties weergeven.

Foto's vanaf online service weergeven in Album

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Album > Mijn albums.
    3. Tik op de gewenste online-service.
    4. Tik op Verbinding maken. Alle beschikbare online-albums worden weergegeven die u naar de dienst hebt geüpload.
    5. Tik op een album om de inhoud weer te geven en tik op een foto in het album.
    6. Veeg naar links om de volgende foto of video weer te geven. Veeg naar rechts om de vorige foto of video weer te geven.

Opmerkingen weergeven en toevoegen aan de inhoud van online albums

1. Tik tijdens het weergeven van een foto uit een online album op het scherm om de werkbalken weer te geven, en tik op Icn sony album online comment om de opmerkingen weer te geven.
    2. Blader omlaag over het scherm om meer opmerkingen weer te geven.
    3. Als u uw eigen opmerkingen wilt toevoegen, typt u deze onderaan het scherm en tikt u op Posten.

Een foto of video aanbevelen op Facebook™

• Tik terwijl u een foto of video uit één van uw Facebook™-albums weergeeft, op het scherm om de werkbalken te weer te geven en tik vervolgens op Icn sony actionlayer like off om te tonen dat u het item op Facebook™ "leuk vindt".