De muziekplayer gebruiken

Audio-inhoud afspelen

1. Tik vanaf het Startscherm op Icn sony home apptray normal, zoek naar Icn sony app music player en tik hierop.
    2. Selecteer in Mijn muziek een muziekcategorie en blader naar het nummer dat u wilt openen.
    3. Tik op een nummer om deze af te spelen.

Note

Mogelijk kunt u geen auteursrechtelijk beschermde items afspelen. Verifieer dat u de benodigde rechten heeft voor de materialen die u van plan bent te delen.

Nummers wijzigen

• Tik op Icn sony semc music next normal of Icn sony semc music previous normal terwijl een nummer wordt afgespeeld.
    • Veeg album art naar links of naar rechts terwijl een nummer wordt afgespeeld.

Een nummer pauzeren

• Tik op Icn sony semc music pause normal.

Muziek vooruit- en terugspoelen

• Houd Icn sony semc music next normal of Icn sony semc music previous normal ingedrukt.

Tip

U kunt ook de markering voor de voortgangsindicator naar links of rechts slepen.

Het audiovolume aanpassen

• Druk op de volumetoets.

De geluidskwaliteit verbeteren met de equaliser

1. Tik op Icn sony key menu als de muziekspeler is geopend.
    2. Tik op Instellingen > Geluidseffecten.
    3. Selecteer een instelling en tik ter bevestiging op OK.

De functie surround-geluid inschakelen

1. Tik op Icn sony key menu als de muziekspeler is geopend.
    2. Tik op Instellingen > Geluidseffecten > Geluidsverbeteringen > Instellingen > Surroundgeluid (VPT).
    3. Selecteer een instelling en tik ter bevestiging op OK.

De huidige afspeelwachtrij bekijken

• Tik terwijl in de "WALKMAN"-applicatie een nummer wordt afgespeeld op Icn sony key menu > Afspeelwachtrij.

De muziekplayer minimaliseren

• Wanneer de muziekplayer speelt, tikt u op Icn sony key and back om naar het vorige scherm te gaan of tik op Icn sony key and home om naar het Startscherm te gaan. De muziekplayer blijft afspelen op de achtergrond.

De muziekspeler openen wanneer muziek op de achtergrond wordt afgespeeld

1. Terwijl een nummer afspeelt op de achtergrond, tikt u op Icn sony key open recent apps om het meldingsvenster te openen.
    2. Tik op de titel van het nummer om de muziekspeler te openen.

Een nummer verwijderen

1. Blader in Mijn muziek naar het nummer dat u wilt verwijderen.
    2. Raak de titel van het nummer aan en houd het vast en tik op Verwijderen.

Tip

U kunt op deze manier ook albums verwijderen.

Een nummer verzenden

1. Raak in Mijn muziek, wanneer u door uw nummers bladert, de titel van een nummer aan en houd deze vast.
    2. Tik op Verz..
    3. Selecteer een applicatie in de lijst en volg de instructies op het scherm.

Tip

U kunt op deze manier ook albums en afspeellijsten verzenden.

Een nummer "leuk vinden" op Facebook™

1. Tik op de album art als in de muziekplayer een nummer wordt afgespeeld.
    2. Tik op Icn sony actionlayer like off om te tonen dat u voor het nummer "Vind ik leuk" aangetikt hebt op Facebook™. Voeg indien gewenst een opmerking toe in het opmerkingenveld.
    3. Tik op Delen om het nummer naar Facebook™ te verzenden. Als u het nummer ontvangt, krijgt u een bevestigingsbericht van Facebook™.