account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    De toetsen gebruiken

    Ill sony 13ny hardware keys
    Icn sony key and back Terug
    • Teruggaan naar het vorige scherm
    • Het schermtoetsenblok, een dialoogvenster, een optiemenu of het meldingsvenster sluiten
    Icn sony key and home Startpagina
    • Naar het Startscherm gaan
    Icn sony key open recent apps Taak
    • Tik om een venster met uw meest recentelijk gebruikte applicaties en een balk met kleine apps te openen.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Close Sluiten
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer