Smile Shutter™ gebruiken om lachende gezichten vast te leggen

Gebruik de Smile Shutter™-technologie om alleen foto's van lachende gezichten te maken. In de camera worden maximaal vijf gezichten herkend. Eén van deze gezichten wordt geselecteerd voor glimlachdetectie en autofocus. Wanneer het geselecteerde gezicht lacht, wordt automatisch een foto gemaakt.

Smile Shutter™ inschakelen

1. Activeer de camera.
    2. Tik op Icn sony menu settings om alle instellingen weer te geven.
    3. Tik op Glimlachdetectie en selecteer een lachniveau.

Een foto maken met Smile Shutter™

1. Wanneer de camera is geopend en Smile Shutter is ingeschakeld, richt u de camera op uw onderwerp. In de camera wordt bepaald op welk gezicht moet worden scherpgesteld.
    2. Het geselecteerde gezicht verschijnt in een gekleurd kader en de foto wordt automatisch gemaakt.
    3. Druk op de cameratoets om de foto handmatig te maken als er geen glimlach wordt gedetecteerd.