Uw favoriete radiokanalen gebruiken

U kunt de radiozenders die u het vaakst beluistert, opslaan als favorieten. Met favorieten kunt u snel teruggaan naar een radiozender.

Een zender als favoriet opslaan

1. Ga wanneer de radio is geopend naar de zender die u wilt opslaan als favoriet.
    2. Tik op Icn sony and radio favourite on.
    3. Voer een naam in en selecteer een kleur voor de zender en druk dan op Opslaan.

Een zender als favoriet verwijderen

1. Ga wanneer de radio is geopend naar de zender die u wilt verwijderen.
    2. Tik op Icn sony infiniteview favorite action btn en op Verwijderen.

Opnieuw zoeken naar radiozenders

Als u zich op een nieuwe locatie bevindt of wanneer de ontvangst is verbeterd op uw huidige locatie, kunt u opnieuw scannen naar radiozenders.

Note

De nieuwe zoekopdracht is niet van invloed op opgeslagen favorieten.

Opnieuw zoeken naar radiozenders

1. Wanneer de radio is geopend, drukt u op Icn sony key menu.
    2. Tik op Kanalen zoeken. De hele frequentieband wordt gescand en alle beschikbare zenders worden weergegeven.