Contacten overbrengen met behulp van een computer

Xperia™ Transfer is een applicatie die u helpt uw contacten vanaf uw oude apparaat te verzamelen en deze over te brengen naar uw nieuwe apparaat. Xperia™ Transfer, dat u kunt openen vanuit de Xperia™ Companion-software, ondersteunt mobiele apparaten op basis van de besturingssystemen iOS/iCloud en Android™. Als u van iOS-apparaat wisselt, dan doet de functie App Matching suggesties voor Android-equivalenten van uw iOS-apps.

Voor het gebruik van Xperia™ Transfer hebt u het volgende nodig:
    • Een computer met internetverbinding.
    • Uw nieuwe Android™-apparaat.
    • Een USB-kabel voor uw nieuwe Android™-apparaat.
    • Uw oude apparaat.
    • Een USB-kabel voor uw oude apparaat.

Tip

U hebt uw oude apparaat mogelijk niet nodig. Voor iOS-apparaten kunt u rechtstreeks verbinding maken met iCloud of een lokale back-up gebruiken. Voor Sony-apparaten die u eerder in bezit had, kunt u lokale back-ups gebruiken.