Over films

Gebruik de applicatie Films om films en andere videocontent af te spelen die u op uw apparaat hebt opgeslagen. De applicatie Films helpt u ook bij het ophalen van poster art, plot-samenvattingen, genre-info en details over de regisseur voor elke film. U kunt uw films ook op andere apparaten afspelen die met hetzelfde netwerk zijn verbonden.

Note

Video's die zijn gemaakt met de camera van het apparaat worden weergegeven in de applicatie Album, niet in de applicatie Films.

Overzicht van Films

Scr sony movies overview wvga withmenu
    1 Menuopties weergeven
    2 Door alle films bladeren
    3 De applicatie Video Unlimited openen
    4 Door inhoud bladeren op andere verbonden DLNA Certified™-apparaten
    5 Alle videocategorieën die op uw apparaat beschikbaar zijn

Note

Video Unlimited is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.