Met Facebook™ synchroniseren

U kunt Facebook™ op twee manieren gebruiken op uw apparaat. U kunt de standaard Facebook-applicatie gebruiken voor toegang tot uw online Facebook-account of u kunt uw Facebook-account synchroniseren met uw apparaat en inhoud delen tussen Facebook™ en diverse andere applicaties. U kunt bijvoorbeeld muziek delen in de applicatie "WALKMAN" op uw apparaat via Facebook. Als u uw apparaat wilt synchroniseren met Facebook, moet u eerst een Xperia™ met Facebook-integratieaccount instellen -- dit is een oplossing die is ontwikkeld door Sony voor een eenvoudige integratie.

Een "Xperia™ met Facebook"-account op het apparaat instellen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op Instellingen > Account toevoegen > Xperia™ met Facebook.
    3. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden bij uw Facebook™-account of maak een nieuwe account.

Handmatig synchroniseren met een "Xperia™ met Facebook"-account

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op Instellingen > Xperia™ met Facebook.
    3. Selecteer de account waarmee u wilt synchroniseren.
    4. Druk op Icn sony key menu en tik op Nu synchroniseren.

Een "Xperia™ met Facebook"-account verwijderen

Note

Als u een account van Facebook binnen Xperia™ van uw apparaat verwijdert, wordt de gekoppelde online Facebook-account niet gewist en kunt nog steeds toegang krijgen tot uw Facebook-account via een computer.

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op Instellingen > Xperia™ met Facebook.
    3. Selecteer de account die u wilt verwijderen.
    4. Druk op Icn sony key menu en tik op Account verwijderen.
    5. Tik opnieuw op Account verwijderen uw keuze te bevestigen.