Geheugen

U kunt content opslaan in het interne geheugen van het apparaat en op een geheugenkaart.

Geheugenkaart

Het apparaat biedt ondersteuning voor microSD™-kaarten. Deze kaarten worden gebruikt voor media-inhoud. Dit type kaart kan ook in andere compatibele apparaten worden gebruikt als draadbare geheugenkaart.

Note

U zult mogelijk apart een geheugenkaart moeten aanschaffen.

De geheugenkaart formatteren

U kunt de geheugenkaart formatteren op uw apparaat, bijvoorbeeld om geheugen vrij te maken. Dit betekent dat u alle gegevens op de kaart wist.

Note

Alle content op de geheugenkaart gaat verloren. Zorg dat u een back-up hebt gemaakt van alle zaken die u wilt behouden voordat u de geheugenkaart formatteert. Als u een back-up wilt maken van uw content, kunt u deze kopiëren naar de computer.