Schermbeveiliging

Note

Verwijder de doorzichtige beschermfolie door aan het lipje te trekken voordat u het apparaat gebruikt.

Het wordt aanbevolen om uw apparaat te beschermen met een schermhoes van Sony of een bescherming die bedoeld is voor het model Xperia™ dat u heeft. Door voor uw beeldscherm gebruik te maken van beschermingsmiddelen van andere merken kan het zijn dat uw apparaat niet of niet goed functioneert omdat sensoren, lenzen, luidsprekers of microfoons mogelijk bedekt worden, en kan hierdoor de garantie komen te vervallen.