Gesprekken beperken

Gesprekken blokkeren

U kunt alle categorieën of slechts bepaalde categorieën van inkomende en uitgaande gesprekken blokkeren. Wanneer u de gespreksblokkeringsfunctie voor de eerste keer gebruikt, moet u eerst uw PUK-code (Personal Unblocking Key) invoeren en vervolgens een nieuw wachtwoord invoeren om de gespreksblokkeringsfunctie te activeren.

Inkomende of uitgaande gesprekken blokkeren

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproepinstellingen > Gespreksblokkering.
    3. Selecteer een optie.
    4. Voer het wachtwoord in en tik op Insch..

Alle uitgaande gesprekken beperken

Als u een PIN2-code hebt ontvangen van uw serviceprovider, kunt u een lijst met vaste nummers gebruiken om uitgaande gesprekken te beperken.

Vaste belservice in- of uitschakelen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproepinstellingen > Vaste nummers.
    3. Tik op Vaste nummers activeren of Vaste nummers deactiveren.
    4. Voer uw PIN2-code in en tik op OK.

De lijst met geaccepteerde ontvangers voor gesprekken openen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproepinstellingen > Vaste nummers > Vaste nummers.