Playlists beheren

In Mijn muziek kunt u uw eigen playlists maken op basis van de muziek die op uw apparaat is opgeslagen. Bovendien kunt u de applicatie Media Go™ op een computer installeren en deze applicatie gebruiken om playlists van de computer naar uw apparaat te kopiëren.

Uw eigen afspeellijsten maken

1. Raak in Mijn muziek een naam van de artiest, een titel van een album of een nummer aan om een artiest, album of nummer aan een afspeellijst toe te voegen.
    2. Tik in het menu dat wordt geopend op Toevoegen aan > Nieuwe afspeellijst maken.
    3. Voer een naam voor de afspeellijst in en tik op OK.

Nummers toevoegen aan een afspeellijst

1. Wanneer u in Mijn muziek in uw nummers bladert, raakt u de naam van de artiest of de titel van het album of het nummer dat u wilt toevoegen aan en houdt u deze ingedrukt.
    2. Tik op Toevoegen aan.
    3. Tik op de naam van de afspeellijst waaraan u de artiest, het album of het nummer wilt toevoegen. De artiest, het album of het nummer wordt aan de afspeellijst toegevoegd.

Uw eigen afspeellijsten afspelen

1. In Mijn muziek tikt u op Icn sony music library playlists.
    2. Tik onder Afspeellijsten op een afspeellijst.
    3. Tik op een nummer om deze af te spelen.

Een nummer verwijderen uit een afspeellijst

1. Houd in een afspeellijst de titel van het nummer dat u wilt verwijderen, vast.
    2. Tik op Verwijderen uit playlist in de lijst die wordt weergegeven.

Een playlist verwijderen

1. In Mijn muziek selectert u vervolgens Afspeellijsten.
    2. Raak de playlist die u wilt verwijderen aan en houd deze vast.
    3. Tik op Verwijderen.
    4. Tik opnieuw op Verwijderen uw keuze te bevestigen.

Note

U kunt standaardplaylists niet verwijderen.