account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    De widget Muziekplayer

    De widget Muziekplayer is een miniatuurapplicatie waarmee u rechtstreeks toegang krijgt tot de muziekplayer vanaf uw Startscherm. U moet deze widget aan het Startscherm toevoegen voordat u deze kunt gebruiken.

    De widget muziekplayer aan uw startscherm toevoegen

    1. Tik op een leeg gebied op uw Startscherm en tik vervolgens op Widgets.
    2. Ga naar en tik op Muziekspeler.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Close Sluiten
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer