Bellen

U kunt bellen door handmatig een telefoonnummer te kiezen, door op een nummer te tikken dat is opgeslagen in de contactpersonenlijst of door op een telefoonnummer te tikken in de gesprekkenlijst. U kunt de smart dial-functie gebruiken om snel nummers te zoeken in uw contactpersonen- en gesprekkenlijst.

Wanneer u belt, werkt de hoofdmicrofoon van het apparaat in combinatie met de tweede microfoon om ruis en achtergrondgeluiden te onderdrukken.

Note

Bedek de tweede microfoon niet tijdens het bellen.

Scr sony making calls

1 Uw contactpersonen openen
    2 Alle items in uw gesprekkenlogboek weergeven
    3 Uw favoriete contactpersonen weergeven
    4 Alle contactpersoonsgroepen weergeven die in uw apparaat zijn opgeslagen
    5 Nummer verwijderen
    6 Toetsenblok
    7 Het gesprekkenlogboek verbergen of wissen
    8 Belknop
    9 Toetsenblok verbergen of weergeven

Bellen door een nummer te kiezen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Telefoon.
    3. Voer het nummer van de ontvanger in en tik op Oproep. Als u een nummer wilt verwijderen, tikt u op Icn sony input delete.

Bellen met smart dial

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Telefoon.
    3. Gebruik het toetsenbord om letters of nummers in te voeren die horen bij het contact dat u wilt bellen. Als u elke letter of elk nummer invoert, wordt er een lijst met mogelijkheden weergegeven.
    4. Tik op het contact dat u wilt bellen.

Een internationaal gesprek voeren

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Telefoon.
    3. Raak 0 en houd deze waarde vast tot er een plusteken (+) wordt weergegeven.
    4. Voer de landcode, het netnummer (zonder de eerste 0) en het telefoonnummer in. Tik vervolgens op Oproep.

Uw telefoonnummer weergeven of verbergen

U kunt kiezen of u uw telefoonnummer wilt weergegeven of verbergen op het apparaat van ontvangers wanneer u ze belt.

Uw telefoonnummer weergeven of verbergen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproepinstellingen > Aanvullende instellingen > Beller-id.