Favorieten en groepen

U kunt contactpersonen markeren zodat u snel toegang krijgt tot hun gegevens via de applicatie contactpersonen. U kunt contactpersonen aan groepen toewijzen om sneller toegang tot deze te krijgen vanuit de applicatie Contactpersonen.

Een contact als favoriet toevoegen of verwijderen

1. Tik vanaf het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Tik op het contact dat u wilt toevoegen aan of verwijderen uit uw favorieten.
    3. Tik op Icn sony infiniteview favorite btn.

Uw favoriete contacten weergeven

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Tik op Icn sony infiniteview favorite btn.

Een contact aan een groep toewijzen

1. Tik in de applicatie Contacten op het contact dat u aan een groep wilt toewijzen.
    2. Tik op Icn sony infiniteview optionmenu edit contact en tik daarna op de balk direct onder Toewijzen aan groep.
    3. Markeer de selectievakjes voor de groepen waaraan u het contact wilt toewijzen en tik vervolgens op Gereed.
    4. Tik op Gereed.