Toepassingsgegevens wissen

Mogelijk moet u soms gegevens voor een toepassing wissen. Dit kan zich voordoen als het geheugen van de toepassing bijvoorbeeld bijna vol is of als u de highscores voor een game wilt wissen. U wilt mogelijk ook inkomende e-mailberichten, SMS-berichten en MMS-berichten in sommige toepassingen wissen.

Alle cachegegevens voor een applicatie wissen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op Instellingen.
    3. Tik op Apps.
    4. Tik op de applicatie waarvoor u alle cachegegevens wilt wissen.
    5. Tik op Cache wissen.

Note

Voor sommige applicaties is het niet mogelijk om de cachegegevens te wissen.

Een geïnstalleerde toepassing verwijderen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op Instellingen.
    3. Tik op Apps.
    4. Selecteer de applicatie die u wilt verwijderen.
    5. Tik op Verwijderen.

Note

Bepaalde vooraf geïnstalleerde toepassingen kunnen niet worden verwijderd.