Een back-up maken van contactpersonen

U kunt een geheugenkaart of een SIM-kaart gebruiken om een back-up te maken van contactpersonen.

Alle contacten exporteren naar een geheugenkaart

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Druk op Icn sony key menu en tik op Contacten exporteren > SD-kaart.
    3. Tik op OK.

Contacten exporteren naar een SIM-kaart

1. Tik in Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Druk op Icn sony key menu en tik vervolgens op Contacten exporteren > SIM-kaart.
    3. Markeer de contacten die u wilt exporteren of tik op Alles markeren als u alle contacten wilt exporteren.
    4. Tik op Exporteren.
    5. Selecteer Contacten toevoegen als u de contacten wilt toevoegen aan de bestaande contacten op uw simkaart of Alle contacten vervangen als u de bestaande contacten op uw simkaart wilt vervangen.

Note

Wanneer u contacten naar de simkaart exporteert, wordt mogelijk niet alle informatie geëxporteerd. Dit heeft te maken met geheugenbeperkingen op simkaarten.