Wekker

Over de wekker

Gebruik uw apparaat als wekker en selecteer een geluid op uw apparaat als weksignaal. De wekker gaat niet af als het apparaat is uitgeschakeld. Het gaat echter wel af wanneer het apparaat is ingesteld op de stille modus.

De wekker openen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Alarm en klok.

Een nieuw alarm instellen

1. Tik op uw startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Alarm en klok.
    3. Tik op Alarm toevoegen.
    4. Tik op Tijd en pas de tijd aan door omhoog of omlaag te bladeren.
    5. Tik op Gereed.
    6. Bewerk indien gewenst de overige alarminstellingen.
    7. Tik op Gereed.

Een bestaand alarm bewerken

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Alarm en klok.
    3. Tik op het alarm dat u wilt bewerken.
    4. Tik op Tijd en pas de tijd aan door omhoog of omlaag te bladeren.
    5. Tik op Gereed.
    6. Bewerk indien gewenst de overige alarminstellingen.
    7. Tik op Gereed.

Note

De weergave-indeling voor alarmtijden is hetzelfde als de indeling die u hebt geselecteerd voor de algemene tijdinstellingen, bijvoorbeeld een 12-uurs- of 24-uursindeling.

Een alarm deactiveren

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Alarm en klok.
    3. Tik op Icn sony stat notify alarm naast het alarm dat u wilt deactiveren.

Een bestaand alarm activeren

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Alarm en klok.
    3. Tik op Icn sony stat notify alarm naast het alarm dat u wilt activeren.

Een alarm verwijderen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Alarm en klok.
    3. Raak het alarm aan dat u wilt verwijderen aan en houd dit vast.
    4. Tik op Alarm verwijderen en op Ja.

Een ringtone voor een alarm instellen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Alarm en klok.
    3. Tik op het alarm dat u wilt bewerken.
    4. Tik op Geavanceerde alarminst. hef de markering op van het selectievakje Stijlinstellingen.
    5. Tik op Alarmgeluid en selecteer een optie.
    6. Tik op Gereed en op Gereed.

Een herhaald alarm instellen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Alarm en klok.
    3. Tik op het alarm dat u wilt bewerken.
    4. Tik op Herhalen.
    5. Schakel de selectievakjes in voor de gewenste dagen en tik op OK.
    6. Tik op Gereed.

De titel voor een alarm instellen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Alarm en klok.
    3. Tik op het alarm dat u wilt bewerken.
    4. Tik op Geavanceerde alarminst., tik in het veld Alarmtekst en voer een naam in voor het alarm.
    5. Tik op Gereed.

De trilfunctie voor een alarm activeren

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Alarm en klok.
    3. Tik op het alarm dat u wilt bewerken.
    4. Tik op Geavanceerde alarminst. en markeer het selectievakje Trillen.
    5. Tik op Gereed.

Alarms zo instellen dat een alarm ook klinkt in de stille modus

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony home apptray normal .
    2. Tik op Alarm en klok en tik vervolgens om een alarm te selecteren.
    3. Tik op Geavanceerde alarminst. en markeer het selectievakje Alarm in stille modus.
    4. Tik op Gereed.

Een alarm in de sluimerstand zetten wanneer het klinkt

• Tik op Sluimer - %s min..

Een alarm uitschakelen wanneer het klinkt

• Schuif Icn sony stat notify alarm naar rechts.