De geografische positie toevoegen aan uw foto's

Schakel geotagging in om een benadering van de geografische locatie (een geotag) toe te voegen aan foto's die u maakt. De geografische locatie wordt bepaald met behulp van draadloze netwerken (mobiele netwerken of Wi-Fi‏®) of GPS-technologie.

Wanneer Icn sony statusbar gps on wordt weergegeven op het camerascherm, is geotagging ingeschakeld maar is de geografische positie niet gevonden. Wanneer Icn sony camera geotag on wordt weergegeven, is geotagging ingeschakeld en is de geografische locatie beschikbaar. U kunt dan een geotag toevoegen aan uw foto. Wanneer geen van de twee symbolen wordt weergegeven, is geotagging uitgeschakeld.

Geotags inschakelen

1. Activeer de camera.
    2. Tik op Icn sony menu settings en tik vervolgens op Geotags > Aan.
    3. Tik op OK om akkoord te gaan met het inschakelen van GPS en/of draadloze netwerken.
    4. Schakel de gewenste opties in onder Locatieservices.
    5. Nadat u de instellingen hebt bevestigd, drukt u op Icn sony key and back om terug te keren naar het camerascherm.
    6. Als Icn sony camera geotag on op het camerascherm wordt weergegeven, is uw locatie beschikbaar en kan een geotag aan uw foto worden toegevoegd. Controleer uw GPS en/of draadloze netwerkverbinding als dit niet het geval is.