account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Over de webbrowser

    Een versie van de Google Chrome™ webbrowser voor Android™-apparaten is in de meeste landen al vooraf geïnstalleerd. Ga naar http://support.google.com/chrome en klik op de koppeling "Chrome for Mobile" voor uitgebreide informatie over het gebruik van deze webbrowser.

    Note

    Google Chrome™ is niet in alle landen beschikbaar.

    De webbrowser openen

    1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Icn sony app chrome.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Close Sluiten
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer