Over de camera

Vanuit de camera kunt u bijvoorbeeld uw foto's en video's als berichten naar vrienden sturen of ze naar een webservice uploaden. Uw apparaat heeft ook een camera aan de voorkant. Dit is handig voor zelfportretten.

Overzicht van camerabesturingselementen

Ill sony 13ny camera
    1 In- of uitzoomen
    2 Hoofdcamerascherm
    3 Cameratoets – camera activeren/foto's maken/video's opnemen
    4 Foto's en video's weergeven
    5 Foto's maken of videoclips opnemen
    6 Een stap teruggaan of de camera afsluiten
    7 Schakelen tussen de hoofdcamera en de camera aan de voorkant
    8 Camera aan voorkant
    9 Pictogram camera-instellingen en pictogrammen snelkoppelingen

De camera openen

• Houd de cameratoets ingedrukt.

De camera sluiten

• Druk op Icn sony key and back vanuit het hoofdcamerascherm.