Over muziek

Haal alles uit uw muziekspeler. Beluister en orden muziek, audioboeken en podcasts die u vanaf een computer hebt overgebracht naar uw geheugenkaart, of die u hebt aangeschaft en gedownload vanuit online winkels.

Overzicht van muziekspeler

Scr 11ni aa music player overview

1 Door uw muziek bladeren
    2 Alle nummers die op uw apparaat zijn opgeslagen, doorzoeken
    3 Tik op de knop Oneindig om online verwante informatie en invoegtoepassingen in Google Play™ te vinden
    4 Album art (indien beschikbaar)
    5 Ga naar het volgende nummer in de huidige afspeelwachtrij of spoel vooruit
    6 Totale tijd (lengte) van het nummer
    7 Verstreken tijd van het huidige nummer
    8 Voortgangsindicator – sleep de indicator of tik langs de lijn om snel vooruit of terug te spoelen
    9 Knop Afspelen/Pauzeren
    10 Naar het vorige nummer in de huidige afspeelwachtrij gaan of terugspoelen