Widgets

Widgets zijn kleine applicaties die u rechtstreeks op uw startscherm kunt gebruiken. Ze werken tevens als snelkoppeling. Met de widget Agenda kunt u bijvoorbeeld uw agenda rechtstreeks op het startscherm weergeven. Als u op de widget tikt, wordt de volledige applicatie Weer geopend. U kunt meer widgets downloaden vanaf Google Play.

Een widget toevoegen aan het startscherm

1. Houd een leeg gebied op het Startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt en tik vervolgens op Widgets.
    2. Ga naar en tik op de widget die u wilt toevoegen.

De afmetingen van een widget wijzigen

1. Houd een widget aangeraakt tot het apparaat trilt. Laat de widget vervolgens los.
    2. Als de afmetingen van de widget kunnen worden gewijzigd, wordt de optie Formaat wijzigen weergegeven. Bijvoorbeeld, van de widget Agenda kunnen de afmetingen worden gewijzigd.
    3. Tik op Formaat wijzigen en sleep de punten om de widget kleiner of groter te maken.
    4. Tik op een willekeurige plaats op het Startscherm om de nieuwe afmetingen te bevestigen.

Een widget verplaatsen

• Houd de widget aangeraakt tot het apparaat trilt en sleep deze vervolgens naar de nieuwe locatie.

Een widget verwijderen

• Houd de widget aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep deze vervolgens naar Verwijderen van startscherm.