Personen, selfies en lachende gezichten

Scherpgestelde gezichten worden aangegeven met een gekleurd kader.

Image of taking a group selfie

Foto's maken en video's opnemen van personen

• Let op de richting van de camera. Gebruik de staande stand voor close-upfoto's om het beeld te vullen. Gebruik de liggende stand voor groepsfoto's of om een onderwerp in de achtergrond op te nemen.
    • Plaats de camera op een stabiele ondergrond en gebruik de zelfontspanner om onscherpe foto's te voorkomen.

Een selfie maken

1. Selecteer een foto- of video-opnamemodus voor de selfie terwijl u de camera gebruikt.
    2. Tik op (pictogram Camera schakelen) om de camera aan de voorzijde te activeren.
    3. Tik op (pictogram Instellingen) > Zelfontspanner als u de zelfontspanner wilt gebruiken.
    4. Sluit het instellingenmenu. De instelling wordt opgeslagen voor de geselecteerde opnamemodus.
    5. Tik op de sluiterknop om een selfie te maken.