Taalinstellingen

U kunt een standaardtaal selecteren voor uw apparaat en dit op een later moment weer wijzigen. U kunt tevens de schrijftaal voor tekstinvoer wijzigen.

De taal wijzigen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Systeem > Talen en invoer > Talen.
    2. Verander de taal door de gewenste taal te slepen en neer te zetten op de bovenste plek in de lijst. Als de gewenste taal niet in de lijst staat, tikt u op (pictogram Toevoegen) om deze toe te voegen.

Opmerking

Als u de verkeerde taal selecteert en u de menuteksten niet kunt lezen, gaat u naar en tikt u op (pictogram Instellingen) > (pictogram Systeemmenu). Selecteer vervolgens de tekst naast (pictogram Toetsenbord) en selecteer het eerste item in het menu dat wordt weergegeven. U kunt vervolgens de gewenste taal selecteren.