Startscherm

Het startscherm is het beginpunt voor het gebruik van uw apparaat. Het is vergelijkbaar met het bureaublad op een computerscherm. Het aantal deelvensters in het startscherm wordt aangegeven met een reeks stippen onder aan het startscherm. De gemarkeerde stip toont het deelvenster dat momenteel wordt weergegeven.

Naar het startscherm gaan

• Tik op (Startschermknop).

Door het startscherm bladeren

Image of browsing the home screen by swiping the screen left or right.

Deelvensters van het startscherm

U kunt nieuwe deelvensters toevoegen aan het startscherm en deelvensters verwijderen. U kunt tevens het deelvenster instellen dat u wilt gebruiken als het hoofdvenster voor het startscherm.

Image of home screen panes

Opmerking

Als Google Feed is ingeschakeld, wordt het meest linkse deelvenster gereserveerd voor deze service. Het hoofdvenster van het startscherm kan niet worden gewijzigd en aan de linkerkant kunnen geen andere deelvensters meer worden toegevoegd.

Een deelvenster instellen als het hoofdvenster van het startscherm

1. Houd een leeg gebied op uw startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg naar links of rechts om te bladeren naar het deelvenster dat u wilt instellen als uw hoofdvenster van het startscherm, en tik vervolgens op (pictogram Deelvenster instellen).

Een deelvenster toevoegen aan het startscherm

1. Houd een leeg gebied op uw startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg de deelvensters helemaal naar rechts of naar links en tik vervolgens op (pictogram Deelvenster toevoegen).

Een deelvenster verwijderen van de startpagina

1. Houd een leeg gebied op uw startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg naar links of rechts om naar het deelvenster te gaan dat u wilt verwijderen en tik op (pictogram Deelvenster verwijderen) rechtsboven in de hoek van het deelvenster.

Instellingen voor het startscherm

U kunt de snelkoppeling Instellingen gebruiken om enkele basisinstellingen van het startscherm aan te passen. U kunt bijvoorbeeld de grootte van de pictogrammen op het startscherm aanpassen.

De rasterafstand van het scherm aanpassen

1. Houd een leeg gebied op uw startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Tik op Raster en selecteer een afstand.
    3. Tik op TOEPASSEN.

De grootte van de pictogrammen op het startscherm aanpassen

1. Houd een leeg gebied op de startpagina aangeraakt tot het apparaat trilt en tik vervolgens op (pictogram Instellingen van het startscherm).
    2. Tik op Pictogramgrootte en selecteer een optie.