Vingerafdrukbeheer

Registreer uw vingerafdruk als extra beveiligingsmethode voor het ontgrendelen van het apparaat of om aankopen te verifiëren. U kunt maximaal 5 vingerafdrukken op het apparaat registreren.

Als een vingerafdruk wordt gebruikt voor schermvergrendeling, dient de schermvergrendeling met het patroon, de PIN of het wachtwoord als een alternatieve ontgrendelingsmethode. Voordat u uw vingerafdruk registreert, controleert u of de sensor schoon is en vrij is van zichtbaar vocht.

Een vingerafdruk voor het eerst registreren

1. Ga naar en tik op Instellingen > Vergrendelingsscherm & beveiliging > Vingerafdrukbeheer.
    2. Tik op Volgende. Bevestig desgevraagd uw patroon, PIN of wachtwoord, of kies een alternatieve schermvergrendelingsmethode, en volg de instructies op het scherm om dit in te stellen.
    3. Volg de instructies op het scherm om de registratie van de vingerafdruk te voltooien.

Extra vingerafdrukken registreren

1. Ga naar en tik op Instellingen > Vergrendelingsscherm & beveiliging > Vingerafdrukbeheer.
    2. Bevestig uw patroon, PIN of wachtwoord.
    3. Tik op Vingerafdruk toevoegen en volg de instructies op het scherm.

Een geregistreerde vingerafdruk verwijderen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Vergrendelingsscherm & beveiliging > Vingerafdrukbeheer.
    2. Bevestig uw patroon, PIN of wachtwoord.
    3. Tik op (pictogram Verwijderen) om de vingerafdruk te verwijderen.

De naam van een geregistreerde vingerafdruk wijzigen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Vergrendelingsscherm & beveiliging > Vingerafdrukbeheer.
    2. Selecteer een geregistreerde vingerafdruk in de lijst, voer een naam in en tik op OK.