De IMEI-nummer(s) van uw apparaat zoeken

Uw apparaat heeft een of twee unieke identificatienummers die IMEI of Product-ID worden genoemd. Zorg dat u een kopie hiervan bewaart. U hebt dit nummer eventueel nodig als het apparaat is gestolen of als u contact opneemt met de klantenservice.

Uw IMEI-nummer(s) met het toetsenblok weergeven

1. Ga naar en tik op (pictogram Telefoon).
    2. Tik op (pictogram Toetsenblok).
    3. Voer *#06# in op het toetsenblok. De IMEI-nummer(s) worden automatisch weergegeven.

Uw IMEI-nummer(s) op de etiketstrook aflezen

Diagram of viewing the IMEI number(s) on the upper left side in the front view.
    1. Open de afdekking van de sleuf en trek de kaarthouder naar buiten.
    2. Trek de strook met een vingernagel naar buiten. Op de strook worden de IMEI-nummer(s) vermeld.