Klok

U kunt een of meer alarmen instellen en elk geluidsbestand op het apparaat gebruiken als wekkersignaal. De wekker gaat niet af als het apparaat is uitgeschakeld.

De tijdindeling van de wekker is dezelfde als de indeling die u hebt geselecteerd voor de algemene tijdinstellingen, bijvoorbeeld 12-uurs- of 24-uursindeling.

Overzicht van de klok

Image showing where each function is located in the Clock menu. Upper area from the left to right, 1 to 5. Bottom center area, 6.

1

Open het tabblad Alarm

2

Open het tabblad Klok

3

Open het tabblad Timer

4

Open het tabblad Stopwatch

5

Geef de menuopties weer voor het huidige tabblad

6

Voeg een wereldklok toe

Een nieuw alarm instellen

1. Ga naar en tik op Klok > Alarm.
    2. Tik op (pictogram Item toevoegen).
    3. Selecteer de gewenste waarde.
    4. Tik op OK.

Hint

Tik op (pictogram Meer opties) om het alarm te bewerken.

De sluimerstand activeren wanneer het alarm afgaat

• Tik op SLUIMEREN wanneer het alarm afgaat.

Een alarm uitschakelen wanneer dit afgaat

• Tik op NEGEREN wanneer het alarm afgaat.

Hint

Als u een sluimerend alarm wilt uitschakelen, sleept u de statusbalk omlaag om het gedeelte voor meldingen te openen en tikt u vervolgens op NEGEREN.

Een alarmtijd bewerken

1. Ga naar en tik op Klok > Alarm en tik vervolgens op (pictogram Meer opties) voor het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op de tijd, selecteer de gewenste waarden, en tik vervolgens op OK.

Een alarm in- of uitschakelen

• Ga naar en tik op Klok > Alarm en tik vervolgens op de schakelaar.

Een alarm verwijderen

• Ga naar en tik op Klok > Alarm en tik vervolgens op (pictogram Meer opties) voor het alarm dat u wilt verwijderen, en tik daarna op Verwijderen.

Alarmen bewerken

1. Ga naar en tik op Klok > Alarm.
    2. Tik op (pictogram Menu) en tik vervolgens op Instellingen.
    3. Selecteer de gewenste optie en stel deze in.

Het geluid van een alarm instellen

1. Ga naar en tik op Klok > Alarm en tik vervolgens op (pictogram Meer opties) voor het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op (pictogram alarmgeluid) en selecteer een optie, of tik op Nieuwe toevoegen en selecteer een muziekbestand.
    3. Tik op (knop Vorige). De instelling wordt opgeslagen.

Een herhaald alarm instellen

1. Ga naar en tik op Klok > Alarm en tik vervolgens op (pictogram Meer opties) voor het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op het selectievakje Herhalen.
    3. Markeer de gewenste dagen.

Een alarm instellen op trillen

1. Ga naar en tik op Klok > Alarm en tik vervolgens op (pictogram Meer opties) voor het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op het selectievakje Trillen.

Het label voor het alarm instellen

1. Ga naar en tik op Klok > Alarm en tik vervolgens op (pictogram Meer opties) voor het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op Label en typ een naam voor het label.
    3. Tik op OK.