Instellingen openen

U kunt de instellingen van uw apparaat weergeven en veranderen in het menu Instellingen. Het menu Instellingen is bereikbaar vanaf zowel het applicatiescherm als het deelvenster Snelle instellingen.

Het instellingenmenu van het apparaat openen vanuit het applicatiescherm

• Ga naar en tik op Instellingen.

Informatie over het apparaat weergeven

• Ga naar en tik op Instellingen > Systeem > Over de telefoon.

Het deelvenster Snelle instellingen openen

• Sleep de statusbalk met twee vingers omlaag.

Selecteren welke instellingen worden weergeven in het deelvenster Snelle instellingen

1. Sleep de statusbalk met twee vingers helemaal omlaag en tik op (pictogram Bewerken).
    2. Voeg een instelling toe aan het deelvenster Snelle instellingen door het pictogram naar het bovenste deel van het scherm te slepen en neer te zetten. Verwijder een instelling door het pictogram naar het onderste deel van het scherm te slepen en neer te zetten.

Het paneel Snelle instellingen herschikken

1. Sleep de statusbalk helemaal omlaag en tik op (pictogram Bewerken).
    2. Houd een pictogram aangeraakt en verplaats het naar de gewenste positie.

De zaklamp inschakelen

1. Sleep de statusbalk met twee vingers omlaag.
    2. Tik op (pictogram Zaklantaarn).