Het apparaat automatisch ontgrendelen

Met de functie Smart Lock kunt u het apparaat in bepaalde situaties automatisch ontgrendelen, bijvoorbeeld als het is verbonden met een Bluetooth-apparaat of als u het met u meedraagt.

De functie Smart Lock is voor de meeste markten, landen en regio's beschikbaar.

Ga naar http://support.google.com/ en zoek "smart lock" voor meer informatie over de functie Smart Lock.

Smart Lock inschakelen

1. Stel een patroon, PIN of wachtwoord in als schermvergrendeling als u dit nog niet hebt gedaan.
  2. Tik op Instellingen > Vergrendelingsscherm & beveiliging > Trust-agents.
  3. Tik op de schuifregelaar Smart Lock (Google) om de functie in te schakelen.
  4. Tik op Pictogram Pijl-terug.
  5. Tik op Smart Lock.
  6. Voer uw patroon, PIN of wachtwoord in. Als u de Smart Lock-instellingen wilt wijzigen, moeten deze referenties worden ingevoerd.
  7. Selecteer een Smart Lock-type.