account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Uw apparaat de eerste keer inschakelen

Het wordt aangeraden de batterij minimaal dertig minuten op te laden voordat u het apparaat voor het eerst inschakelt. U kunt het apparaat blijven gebruiken tijdens het opladen. Zie hiervoor Uw apparaat opladen.

De eerste keer dat u uw apparaat inschakelt, wordt u aan de hand van een installatiehandleiding geholpen bij het configureren van de basisinstellingen, het personaliseren van uw apparaat en u aan te melden bij bepaalde accounts, bijvoorbeeld een Google™-account.

Als u het apparaat koopt, is er al een basisveegvergrendeling ingesteld. Dit betekent dat u op het scherm omhoog of naar links moet vegen om het te ontgrendelen. U kunt de beveiligingsinstellingen later wijzigen en andere soorten vergrendeling toevoegen.

Het apparaat inschakelen

Gebruik de meegeleverde USB Type-C kabel voor het opladen van uw apparaat. Laad de batterij minstens 30 minuten op voordat u het apparaat voor het eerst inschakelt.

  1. Houd de aan-uitknop Pictogram Aan/uit ingedrukt totdat het apparaat trilt.
  2. Voer desgevraagd de PIN van uw SIM-kaart in en tik vervolgens op Pictogram Tekst invoeren.
  3. Wacht even tot het apparaat start.

De PIN van uw SIM-kaart wordt aanvankelijk door uw netwerkoperator geleverd, maar u kunt deze later wijzigen in het menu Instellingen.

Het apparaat uitschakelen

  1. Houd de aan-uitknop Pictogram Aan/uit ingedrukt tot het optiemenu wordt weergegeven.
  2. Tik in het optiemenu op Uitschakelen.

Het kan even duren voordat het apparaat uit gaat.

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer