Correct scherpstellen

De camera stelt automatisch scherp en detecteert automatisch gezichten in alle opnamemodi. De camera kan ook een bewegend voorwerp detecteren en volgen. Een geel kader geeft aan op welk gezicht of bewegend voorwerp wordt scherpgesteld.

U kunt ook op het scherm tikken om scherp te stellen op een bepaald gebied of om een bepaalde scherpstelafstand in te stellen. Deze opties zijn uitsluitend beschikbaar voor de hoofdcamera en zijn afhankelijk van de geselecteerde opnamemodus.

Correct scherpstellen

De scherpstelafstand instellen

1. Tik op Pictogram Witbalans.
  2. Tik op Pictogram Scherpstelafstand instellen.
  3. Tik de schuifregelaar om de scherpstelafstand in te stellen.
  4. Sluit het instellingenmenu. De instelling wordt opgeslagen.
  5. Tik op de sluiterknop om een foto te maken.

Deze instelling is alleen beschikbaar in de modus Handmatig van de hoofdcamera.