Meldingen

Meldingen brengen u op de hoogte van gebeurtenissen zoals nieuwe berichten en agendameldingen evenals lopende activiteiten zoals downloads. Meldingen verschijnen op:
  • de statusbalk
  • het gedeelte voor meldingen
  • het vergrendelingsscherm
  • het pictogram van de app.

Het gedeelte voor meldingen openen of sluiten

Gedeelte voor meldingen

1. Sleep de statusbalk omlaag om het gedeelte voor meldingen te openen of dubbeltik op de statusbalk.
  2. Sleep het venster omhoog om het gedeelte voor meldingen te sluiten.

Na het openen van het gedeelte voor meldingen, kunt u het deelvenster Snelle instellingen openen door de statusbalk opnieuw omlaag te slepen.

Reageren op een melding in het gedeelte voor meldingen

• Tik op de melding.

U kunt rechtstreeks op e-mail- of chatberichten reageren in het gedeelte voor meldingen.

Een melding verwijderen uit het gedeelte voor meldingen

• Veeg de melding naar links of rechts.

Niet alle meldingen kunnen worden verwijderd.

Sleep een melding langzaam naar links of rechts en tik op Pictogram Instellingen om instellingen van meldingen aan te passen.

Een melding in het gedeelte voor meldingen vergroten

• Sleep de melding omlaag voor meer informatie over de melding zonder de app te openen.

Niet alle meldingen kunnen worden vergroot.

Alle meldingen in het gedeelte voor meldingen wissen

• Tik op ALLES WISSEN.

In geval van een lange lijst meldingen schuift u omlaag naar de knop ALLES WISSEN .

Reageren op een melding in het vergrendelingscherm

• Dubbeltik op de melding.

Een melding uit het vergrendelingscherm verwijderen

• Veeg de melding naar links of rechts.

Een melding op het vergrendelingscherm vergroten

• Sleep de melding omlaag.

Niet alle meldingen kunnen worden vergroot.

Opties voor weergave van meldingen op het vergrendelscherm

Inhoud van alle meldingen weergeven
Alle meldingen weergeven op het vergrendelscherm. Als deze instelling is ingeschakeld, is alle inhoud (inclusief de inhoud van binnenkomende e-mails en chatberichten) zichtbaar op het vergrendelscherm.
Helemaal geen meldingen weergeven
U krijgt geen meldingen op het vergrendelscherm.

De meldingen selecteren voor weergave op het vergrendelingsscherm

1. Tik op Instellingen > Meldingen.
  2. Tik op Pictogram Instellingen en vervolgens op Op het vergrendelingsscherm.
  3. Selecteer een optie.

Meldingen kunnen op het vergrendelingsscherm behouden blijven tenzij u ze verwijdert door te vegen. Tik op de Meldingen vergrendelings-scherm behouden -schuifregelaar om deze functie in te schakelen.

Het meldingniveau van een app instellen

Alles blokkeren
Blokkeer alle meldingen van de geselecteerde app.
Geluid en trillen uit
Blokkeer geluid en schermmeldingen.
Onderbrekingen alleen met prioriteit
Ontvang meldingen van deze app zelfs als Niet storen is ingesteld op Alleen prioriteit.

U kunt meldingskanalen instellen om meldingsniveaus te categoriseren. Druk lang op een melding om de meldingscategorieën te wijzigen.

Het meldingsniveau voor een app instellen

1. Tik op Instellingen > Meldingen.
  2. Selecteer de gewenste app.
  3. Tik op de schuifregelaars om de gewenste meldingsinstellingen aan te passen.

Meldingslampje

Het meldingslampje informeert u over de batterijstatus en een aantal andere zaken. Een wit knipperend lampje betekent bijvoorbeeld dat er een nieuw bericht of een gemist gesprek is. Het meldingslampje is standaard ingeschakeld maar u kunt het handmatig uitschakelen.

Meldingsled

Als het meldingslampje is uitgeschakeld, gaat het alleen branden bij een waarschuwing voor de batterijstatus, bijvoorbeeld als het energieniveau lager is dan 15 procent.

Het meldingslampje in- of uitschakelen

1. Tik op Instellingen > Meldingen > Pictogram Instellingen.
  2. Tik op de schuifregelaar naast Meldingslampje om de functie in of uit te schakelen.