Naar de radio luisteren

De FM-radio in uw apparaat werkt net als elke andere FM-radio. U kunt bijvoorbeeld bladeren door FM-radiozenders, deze beluisteren en de zenders opslaan als favorieten. U moet een bekabelde headset of hoofdtelefoon op het apparaat aansluiten voordat u de radio kunt gebruiken. Dat komt omdat de headset of hoofdtelefoon als antenne werkt. Als een van deze apparaten is aangesloten, kunt u het geluid eventueel uit de luidspreker laten komen.

Overzicht van FM-radio

Overzicht van Radio

1 Lijst Favorieten
2 Aan-uitknop voor radio
3 Menuopties bekijken
4 Ingestelde frequentie
5 Een zender als favoriet opslaan of verwijderen
6 Afstemknop
7 Frequentieband: sleep naar links of rechts om tussen kanalen te wisselen
8 Ga omhoog over de frequentieband om een zender te zoeken
9 Een opgeslagen favoriete zender
10 Over de frequentieband omlaag zoeken naar een zender

Naar de FM-radio luisteren

1. Sluit een headset of een hoofdtelefoon aan op uw apparaat.
  2. Tik op Pictogram FM-radio . De beschikbare zenders worden weergegeven terwijl u door de frequentieband bladert.

Wanneer u de FM-radio start, worden de beschikbare zenders automatisch weergegeven. Als een zender RDS-informatie doorgeeft, verschijnt deze enkele seconden nadat u begonnen bent met luisteren naar de zender.

Schakelen tussen radiozenders

• Sleep de frequentieband naar links of naar rechts.
  • U kunt ook op de pijlen aan weerszijden van de frequentieband tikken om naar het volgende duidelijke radiosignaal te springen.

Opnieuw zoeken naar radiozenders

1. Wanneer de radio is geopend, tikt u op Pictogram Menu.
  2. Tik op Kanalen zoeken. De hele frequentieband wordt gescand en alle beschikbare zenders worden gemarkeerd.

Het radiogeluid naar de luidspreker omschakelen

1. Als de radio is geopend, tikt u op Pictogram Menu.
  2. Tik op Via luidspreker afsp..

Tik op Pictogram Menu en op Afsp. op hoofdtelefoon om het geluid terug te schakelen naar de bedrade headset of hoofdtelefoon.