Een verloren apparaat terugvinden, vergrendelen of wissen

Google biedt een locatie- en beveiligingswebservice aan die Mijn apparaat zoeken heet. Als u zich heeft aangemeld met een Google-account, wordt Mijn apparaat zoeken standaard ingeschakeld. Als u uw apparaat verliest, kunt u met Mijn apparaat zoeken :

• De locatie van uw apparaat zoeken en weergeven op een kaart.
  • Het apparaat vergrendelen en op het vergrendelingsscherm een bericht laten verschijnen.
  • Het apparaat ontgrendelen en resetten door de inhoud te wissen.
  • De beltoon activeren, zelfs als het geluid is uitgeschakeld.

Het apparaat moet zijn ingeschakeld, een internetverbinding hebben en de locatieservice moet zijn geactiveerd. De service Mijn apparaat zoeken is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Voor meer informatie over Mijn apparaat zoeken gaat u naar https://support.google.com/ .

Als u met Mijn apparaat zoeken inhoud op het apparaat wist, moet u de gebruikersnaam en het wachtwoord van een Google-account invoeren om het apparaat weer te kunnen gebruiken. Dit kan elk Google-account zijn dat u als eigenaar op het apparaat heeft ingesteld. Als u tijdens het instellen deze informatie niet kunt verstrekken, kunt u het apparaat na een reset niet gebruiken.

Zo controleert u of uw apparaat kan worden gevonden