account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Een diagnose stellen over de camera

Als de camera niet correct functioneren, kunt u een diagnosetest uitvoeren om te ontdekken of een probleem is opgetreden bij de hoofdcamera, frontcamera of flitser.

Een diagnose stellen over de camera

Een diagnostische test van de camera uitvoeren

  1. Zorg dat u verbonden bent met internet. Tik op Pictogram Instellingen terwijl u de camera gebruikt.
  2. Tik op Meer.
  3. Tik op Help en selecteer Camera, Camera aan voorzijde of Flitser.
  4. Volg de instructies op het scherm.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer