Agenda

Gebruik de applicatie Agenda om uw agenda te beheren. Als u zich hebt aangemeld op diverse onlineaccounts die gebruikmaken van agenda's, bijvoorbeeld uw Google-account en u hebt uw apparaat daarmee gesynchroniseerd, dan verschijnen agendagebeurtenissen van deze accounts ook in de applicatie Agenda van uw apparaat. U kunt selecteren welke agenda's u in de gecombineerde Agenda-weergave wilt integreren.

Wanneer een afspraak nadert, geeft uw apparaat daarvan een meldingsgeluid om u eraan te herinneren. Daarnaast verschijnt Pictogram Agendamelding op de statusbalk.

Overzicht van Agenda

Overzicht van Agenda

1

Open instellingen, selecteer een weergavetype en de agenda's die u wilt bekijken

2

Open een overzicht van de huidige maand

3

Terug naar de huidige datum

4

Toegang tot overige opties

5

Blader omhoog of omlaag om door de agenda te bladeren.

6

Een agenda-item toevoegen

Meer informatie over Agenda

• Als de applicatie Agenda is geopend, tikt u op Pictogram Opties en vervolgens op Help en feedback.