Internetten

In de meeste landen is de Google Chrome-webbrowser vooraf geïnstalleerd op geleverde Android-apparaten. Zie http://support.google.com/chrome voor meer informatie over het gebruik van deze webbrowser.

Internetten

1. Tik op Pictogram Google Chrome.
  2. Als u Google Chrome voor het eerst gebruikt, selecteer dan of u zich wilt aanmelden bij een Google-account of anoniem wilt bladeren met Google Chrome.
  3. Voer een zoekterm of webadres in het zoek- en adresveld in en tik vervolgens op Pictogram Tekst invoeren op het toetsenbord.