Applicatiescherm

Het applicatiescherm, dat u opent vanuit het startscherm, bevat de applicaties die vooraf op uw apparaat zijn geïnstalleerd en de applicaties die u hebt gedownload.

Applicatiescherm

Alle applicaties op het applicatiescherm weergeven

1. Tik op Pictogram Applicatietray.
  2. Veeg naar links of rechts op het applicatiescherm.

U kunt recent weergegeven apps ook zoeken door in het applicatiescherm naar links te vegen.

De lijsten met aanbevolen apps in- of uitschakelen

1. Houd een leeg gebied op de startpagina aangeraakt en tik vervolgens op Pictogram Instellingen van het startscherm.
  2. Tik op de schuifregelaar Aanbevelingen voor apps.

Een applicatie openen vanuit het applicatiescherm

• Als het applicatiescherm is geopend, veegt u naar links of rechts om de applicatie te zoeken en tikt u vervolgens op de applicatie.

Vanuit het applicatiescherm naar een applicatie zoeken

1. Wanneer het applicatiescherm is geopend, tikt u op Applicaties zoeken.
  2. Voer de naam in van de applicatie die u wilt zoeken.

U kunt applicaties ook zoeken door op het applicatiescherm omhoog of omlaag te vegen.

Applicaties rangschikken op het applicatiescherm

1. Wanneer het applicatiescherm is geopend, tikt u op Pictogram Menu.
  2. Tik op Apps sorteren en selecteer vervolgens een optie.

Een applicatiesnelkoppeling toevoegen aan het startscherm

1. Raak vanuit het applicatiescherm een applicatiepictogram aan en houd dit vast totdat het scherm gaat trillen, sleep het pictogram vervolgens naar de bovenkant van het scherm. Het startscherm wordt geopend.
  2. Sleep het pictogram naar de gewenste locatie op het startscherm en laat uw vinger vervolgens los.

Een applicatie verplaatsen op het applicatiescherm

1. Open het applicatiescherm en tik op Pictogram Menu.
  2. Zorg dat Eigen volgorde is geselecteerd onder Apps sorteren.
  3. Houd de applicatie aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep deze vervolgens naar de nieuwe locatie.

Een applicatie uitschakelen of verwijderen vanuit het applicatiescherm

Of een app kan worden verwijderd of uitgeschakeld is afhankelijk van de app en of deze op de telefoon was voorgeïnstalleerd of gedownload. Gedownloade apps kunnen worden verwijderd. Voorgeïnstalleerde apps kunnen niet worden verwijderd. Ze kunnen alleen worden uitgeschakeld als de app dit ondersteunt. Als u een voorgeïnstalleerde app uitschakelt, kunt u de app weer inschakelen via Instellingen > Apps .

1. Tik en houd vast op de applicatie die u wilt verwijderen of uitschakelen.
  2. Tik op Pictogram App verwijderen > UITSCHAKELEN om een app uit te schakelen of tik op OK om een app te verwijderen.