Menu Muziek

Het menu Muziek biedt een overzicht van alle nummers op uw apparaat. Hier kunt u uw albums en afspeellijsten beheren.

Muziekportal

1 Terug naar startscherm Muziek
    2 Geef de huidige afspeelwachtrij weer
    3 Bladeren door alle afspeellijsten
    4 Bladeren door alle artiesten
    5 Bladeren door alle albums
    6 Bladeren door alle nummers
    7 Bladeren door alle genres
    8 Bladeren door alle mappen
    9 Het instellingsmenu voor de applicatie Muziek openen
    10 Het ondersteuningsmenu voor de applicatie Muziek openen

Het menu Muziek openen

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
    2. Tik op .

Terugkeren naar het startscherm Muziek

• Als het menu Muziek is geopend, tikt u op Start of op het scherm rechts van het menu.

Een nummer verwijderen

1. Open het menu Muziek en blader vervolgens naar het nummer dat u wilt verwijderen.
    2. Raak de titel van het nummer aan, houd deze vast en tik op Verwijderen uit opslag in de lijst die verschijnt.
    3. Tik op VERWIJDEREN om te bevestigen.

U kunt geen nummer verwijderen als het wordt afgespeeld.