Muziek overdragen naar uw apparaat

Er zijn twee manieren om muziek over te dragen vanaf een computer naar uw apparaat:

• U kunt muziekbestanden overdragen tussen uw apparaat en een computer met de bijgeleverde USB Type-C™-kabel. Wanneer deze is aangesloten, selecteert u Bestanden overzetten op het apparaat en vervolgens kunt u de bestanden kopiëren en plakken of verslepen met de computer. Zie Bestanden beheren met een computer.
    • U kunt de Xperia™ Companion-software gebruiken om uw mediabestanden tussen de computer en uw apparaat over te zetten. Meer informatie en download Xperia™ Companion voor Windows of Xperia™ Companion voor Mac.

De applicatie Muziek ondersteunt mogelijk niet alle soorten muziekbestanden. Download de whitepaper voor uw apparaat via Helpdocumenten voor meer informatie over de ondersteunde bestandsindelingen en het gebruik van multimediabestanden (audio, foto's, video).