Uw mobiele gegevensverbinding delen

U kunt uw mobiele gegevensverbinding op verschillende manieren delen met andere apparaten.

• USB tethering: deel de mobiele gegevensverbinding met één computer via een USB-kabel.
  • Draagbare ‎Wi-Fi -hotspot: deel uw mobiele gegevensverbinding met maximaal tien apparaten tegelijkertijd, inclusief apparaten die WPS-technologie ondersteunen.
  • One-touch mobiele hotspot: raak apparaten aan om de mobiele verbinding te delen via ‎Wi-Fi .
  • Bluetooth®-tethering: deel uw mobiele gegevensverbinding met maximaal vier andere apparaten via Bluetooth®.

De dataverbinding delen via een USB-kabel

1. Sluit uw apparaat aan op een computer met de USB-kabel die bij het apparaat is geleverd.
  2. Tik in het Startscherm op .
  3. Tik op Instellingen > Meer > Tethering/mobiele hotspot.
  4. Tik op de schuifregelaar USB-tethering en tik vervolgens op OK als dit wordt gevraagd. verschijnt op de statusbalk zodra verbinding is gemaakt.
  5. Tik op de schuifregelaar naast USB-tethering of koppel de USB-kabel los om te stoppen met het delen van uw dataverbinding.

U kunt niet tegelijkertijd de dataverbinding en de SD-kaart van uw apparaat delen via een USB-kabel.

Uw mobiele verbinding delen door middel van One-touch-tethering

1. Zorg ervoor dat de NFC-functie op beide apparaten is ingeschakeld en dat beide schermen actief zijn.
  2. Tik in het Startscherm op .
  3. Tik op Instellingen > Meer > Tethering/mobiele hotspot > One-touch-tethering.
  4. Tik op de Draagbare hotspot-schuifregelaar om de functie in te schakelen.
  5. Houd de achterzijdes van beide apparaten bij elkaar zodat de NFC-detectiegebieden van beide apparaten elkaar raken. Tik vervolgens op KOPPELEN.

Deze functie werkt alleen bij apparaten die ook ondersteuning bieden voor NFC ‎Wi-Fi -tethering.

Uw mobiele dataverbinding met een ander Bluetooth®-apparaat delen

1. Zorg dat uw apparaat en het andere Bluetooth®-apparaat met elkaar gekoppeld zijn en dat mobiel dataverkeer op uw apparaat actief is.
  2. Uw apparaat: Tik in het Startscherm op .
  3. Tik op Instellingen > Meer > Tethering/mobiele hotspot en tik vervolgens op de schuifregelaar Bluetooth-tethering om de functie in te schakelen.
  4. Bluetooth®-apparaat: Stel het apparaat zodanig in dat de netwerkverbinding verkregen wordt via Bluetooth®. Als het apparaat een computer is, raadpleeg dan de relevante instructies om de instelling te voltooien. Als het een Android™-apparaat is, tikt u op het instellingenpictogram naast de naam van het apparaat waarmee het gekoppeld is onder Instellingen > Bluetooth > Gekoppelde apparaten. Vervolgens vinkt u het selectievak Internettoegang aan.
  5. Uw apparaat: Wacht tot op de statusbalk verschijnt. Wanneer dit verschijnt is de instelling voltooid.
  6. Tik nogmaals op de schuifregelaar naast Bluetooth-tethering om de functie uit te schakelen.

De functie Bluetooth-tethering wordt telkens uitgeschakeld als u het apparaat of de functie Bluetooth® uitschakelt.

Uw apparaat gebruiken als een draagbare Wi-Fi-hotspot

1. Tik in het Startscherm op .
  2. Tik op Instellingen > Meer > Tethering/mobiele hotspot.
  3. Tik op Instellingen draagbare hotspot > Hotspot configureren.
  4. Voer de Netwerknaam (SSID)-gegevens in.
  5. Tik op het veld Beveiliging om een beveiligingstype te selecteren. Voer indien nodig een wachtwoord in.
  6. Tik op Opslaan.
  7. Tik op en vervolgens op de schuifregelaar Draagbare hotspot om de functie in te schakelen.
  8. Als dit wordt gevraagd, tikt u ter bevestiging op OK. verschijnt op de statusbalk als de draagbare ‎Wi-Fi -hotspot actief is.

Toestaan dat een WPS-ondersteund apparaat wordt gebruikt voor uw mobiele dataverbinding

1. Zorg ervoor dat uw apparaat fungeert als draagbare hotspot.
  2. Tik in het Startscherm op .
  3. Ga naar en tik op Instellingen > Meer > Tethering/mobiele hotspot > Instellingen draagbare hotspot.
  4. Zorg er onder Hotspot configureren voor dat uw draagbare hotspot door een wachtwoord is beveiligd.
  5. Schakel Kan worden gevonden in indien deze functie was uitgeschakeld.
  6. Tik op WPS-knop en volg de relevante instructies op. U kunt ook op > WPS PIN Entry tikken en vervolgens de PIN invoeren die op het WPS-ondersteunde apparaat wordt weergegeven.

Uw mobiele hotspot een nieuwe naam geven of beveiligen

1. Tik in het Startscherm op .
  2. Tik op Instellingen > Meer > Tethering/mobiele hotspot.
  3. Tik op Instellingen draagbare hotspot > Hotspot configureren.
  4. Voer de Netwerknaam (SSID)-gegevens in.
  5. Tik op het veld Beveiliging om een beveiligingstype te selecteren.
  6. Voer indien nodig een wachtwoord in.
  7. Tik op Opslaan.