E-mailberichten verzenden en ontvangen

Overzicht Postvak IN
    1 Instellingen openen, een lijst weergeven van alle e-mailaccounts en mappen
    2 Zoeken naar e-mailberichten
    3 Toegang tot overige opties
    4 Lijst met e-mailberichten
    5 Een e-mailbericht schrijven

Nieuwe e-mailberichten downloaden

• Open het postvak IN en veeg naar beneden in de berichtenlijst.

Voordat u probeert om nieuwe e-mailberichten te downloaden, moet u controleren of u een actieve gegevensverbinding hebt. Zie voor meer informatie over het opzetten van gegevensverbindingen Instellingen voor internet en berichten.

Uw e-mailberichten lezen

1. Tik in het Startscherm op .
    2. Tik op E-mail.
    3. Als u meerdere e-mailaccounts gebruikt, tikt u op en vervolgens op en selecteert u het account dat u wilt controleren. Als u al uw e-mailaccounts tegelijk wilt controleren, tikt u op , vervolgens op en selecteert u Gecombineerd Postvak IN.
    4. Blader omhoog of omlaag in het postvak IN en tik op het e-mailbericht dat u wilt lezen.

Een e-mailbericht maken en verzenden

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op E-mail.
    2. Als u meerdere e-mailaccounts gebruikt, tikt u op , vervolgens op en tenslotte selecteert u het account waarmee u de e-mail wilt verzenden.
    3. Tik op en typ de naam of het e-mailadres van de ontvanger. Selecteer vervolgens een of meer ontvangers uit de vervolgkeuzelijst.
    4. Voer het onderwerp en de berichttekst van de e-mail in en tik op

Een e-mailbericht beantwoorden

1. Tik in het postvak IN op het bericht waarop u wilt antwoorden en tik vervolgens op BEANTWOORDEN of ALLEN BEANTWOORDEN.
    2. Voer uw antwoord in en tik op .

Een e-mailbericht doorsturen

1. Tik in het postvak IN op het bericht dat u wilt doorsturen en tik vervolgens op DOORVERBINDEN.
    2. Typ de naam of het e-mailadres van de ontvanger en selecteer een of meer ontvangers uit de vervolgkeuzelijst.
    3. Voer de tekst van het bericht in en tik vervolgens op .

Een bijlage voor een e-mailbericht opslaan of weergeven

1. Tik op het e-mailbericht met de bijlage die u wilt weergeven. E-mailberichten met bijlagen worden aangegeven met .
    2. Zodra het e-mailbericht wordt geopend, zoekt u de bijlage in de berichttekst van de e-mail en tikt u op Opslaan of WEERGEVEN ernaast.

Het e-mailadres van een afzender opslaan bij uw contacten

1. Tik op een bericht in uw postvak IN.
    2. Tik op de naam van de afzender, tik op Toevoegen aan contacten en tik vervolgens op OK.
    3. Selecteer een bestaand contact of tik op Nieuw contact maken.
    4. Bewerk zonodig de contactgegevens en tik op Opslaan.