Schermbeveiliging

Stel een interactieve schermbeveiliger in die automatisch kleuren, foto's of een diavoorstelling weergeeft als uw apparaat is gedockt of wordt opgeladen en het scherm niet wordt gebruikt.

Op een apparaat met meerdere gebruikers kan elke gebruiker zijn of haar eigen instellingen voor schermbeveiliging hebben.

Schermbeveiliging in- of uitschakelen

1. Tik in het Startscherm op .
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Scherm > Screensaver.
    3. Tik op de schuifregelaar om de functie in of uit te schakelen.

Inhoud voor de schermbeveiliging selecteren

1. Tik in het Startscherm op .
    2. Tik op Instellingen > Scherm > Screensaver.
    3. Tik op de schuifregelaar om de functie in te schakelen.
    4. Kies wat de schermbeveiliging moet weergeven.

De schermbeveiliging handmatig starten

1. Tik in het Startscherm op .
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Scherm > Screensaver.
    3. Tik op de schuifregelaar om de functie in te schakelen.
    4. Tik op en vervolgens op Nu beginnen om de schermbeveiliging direct te activeren.