Applicaties resetten

U kunt een applicaties resetten of applicatiegegevens wissen als de applicaties niet meer reageert of problemen veroorzaakt op het apparaat.

Applicatievoorkeuren resetten

1. Tik in het Startscherm op .
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Apps.
    3. Tik op en vervolgens op App-voorkeuren resetten > Apps resetten.

Als u de applicatievoorkeuren reset, worden er geen applicatiegegevens van het apparaat verwijderd.

Applicatiegegevens wissen

1. Tik in het Startscherm op .
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Apps.
    3. Selecteer een applicatie of service en tik op Opslagruimte > GEGEVENS WISSEN > OK.

Wanneer u applicatiegegevens wist, worden de gegevens voor de geselecteerde applicatie permanent van uw apparaat verwijderd. De optie om applicatiegegevens te wissen is niet beschikbaar voor alle applicaties of services.

Het cachegeheugen van een applicatie wissen

1. Tik in het Startscherm op .
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Apps.
    3. Selecteer een applicatie of service en tik op Opslagruimte > CACHE WISSEN.

De optie om het cachegeheugen van een applicatie te wissen is niet voor elke applicatie of service beschikbaar.

De standaardinstelling van een applicatie wissen

1. Tik in het Startscherm op .
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Apps.
    3. Selecteer een applicatie of service en tik op Standaard openen > STANDAARD-WAARDEN WISSEN.

De optie om de standaardinstelling van een applicatie te wissen is niet voor elke applicatie of service beschikbaar.