Uw apparaat voor betalingen gebruiken

U kunt uw apparaat gebruiken om te betalen zonder uw echte portemonnee te hoeven pakken en u kunt alle betaalservices op één plaats beheren. Wanneer u een betaling uitvoert, moet u niet vergeten de NFC-functie in te schakelen voordat u met uw apparaat een kaartlezer aanraakt. Zie NFC voor meer informatie over NFC.

Mobiele betaalservices zijn mogelijk niet in alle regio's beschikbaar.

Betaalservices beheren

1. Tik in het Startscherm op .
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Meer > Tikken en betalen. Er verschijnt een lijst met betaalservices.
  3. Beheer de betaalservices naar eigen inzicht. U kunt bijvoorbeeld instellen welke betaalservice standaard wordt gebruikt.